loading..

logo

Website is loading...

facebook instagram

Een mama met een missie...

image
image

Hallo! Mijn naam is Mathilde. Toen mijn dochtertje werd geboren, ging ik op zoek naar leuke ideetjes en spulletjes voor haar kamertje. Maar ik kwam al snel van een kale reis thuis. En dus zat er niets anders op dan zelf dingen te ontwerpen en te tekenen...

Ik begon met het bepalen van het kleurenpalet en het ontwerpen van een aantal figuurtjes. Die tekeningen heb ik overgebracht op zijdezachte stoffen die gemakkelijk in de machine kunnen. Daarna heb ik de wereld die ik voor mijn dochtertje had gecreëerd ook aangebracht op de muren van haar kamertje… Het gaf me echt een zalig gevoel om haar iedere avond rustig te zien indommelen in haar eigen veilige cocon die ik speciaal voor haar had ontworpen.

Dat gevoel wou ik ook andere ouders meegeven. En dus ga ik vandaag aan de slag met de ideeën van (toekomstige) mama’s en papa’s die iets origineels wensen voor hun kleine spruit. Ik werk ook vaak samen met collega-tekenaars, zodat ouders uit allerhande stijlen kunnen kiezen. Iedere tekening is uniek, net zoals ook ieder kind uniek is. Het is iedere keer weer een nieuw avontuur.
Wat wilt u dat ik voor u teken?

image