loading..

logo

Website is loading...

facebook instagram

Teken mij eens. . . een origineel geboortekaartje

Hoe ga ik te werk ?

image

FAQ – veelgestelde vragen

 • Hoe komt de tekening tot stand?

 • Alles begint met het in kaart brengen van uw verwachtingen: wat wilt u afgebeeld zien, welke stijl hebt u in gedachten, welke zijn uw favoriete kleuren? Op basis daarvan stel ik een bepaald kleurenpalet samen. Daarna krijgt u een eerste voorontwerp van de tekening, die we vervolgens inkleuren. U kunt uiteraard uw zegje doen en eventuele bemerkingen maken. De tekening wordt dan aangepast zodat uw geboortekaartje 100% overeenstemt met uw wensen.
 • Moeten wij samenkomen?

 • In principe verlopen alle contacten telefonisch of per mail. Maar ik kom graag bij u langs als u in het Brusselse woont.
 • Ik weet nog niet goed waar ik naartoe wil. Is dat een probleem?

 • Nee hoor, helemaal niet, dat gebeurt wel vaker. Om u te helpen bij de creatie van een uniek kaartje, heb ik een vragenlijst opgesteld. Aan de hand hiervan kunt u een aantal ideeën verzamelen, en krijg ik alvast een beter idee van uw voorkeuren. Daarna gaan we al deze ideeën telefonisch bespreken en verder uitwerken.
 • Hoe lang duurt het om een geboortekaartje te maken?

 • Het realiseren van een uniek geboortekaartje neemt 4 tot 6 weken in beslag. Maar er zijn soms drukke periodes. Ik raad u dan ook aan om uw tekenaar tijdig vast te leggen. Het is voor u trouwens ook aangenamer om rustig uw tijd te nemen. U kunt mij dus op ieder gewenst moment contacteren. Als u ook nog bijhorende babyspulletjes wilt zoals een knuffel of een slaappakje, dan beginnen we er toch best al aan vanaf de vijfde of zesde maand van de zwangerschap. Zo bent u er zeker van dat alles pico bello in orde is tegen het moment dat baby eraan komt.
 • We zouden op het geboortekaartje ook graag de lengte en het gewicht van ons baby’tje vermelden. Hoe lang duurt het om een gedrukt geboortekaartje te krijgen met deze ‘last minute’ informatie?

 • U stuurt mij deze informatie zo snel mogelijk na de geboorte, en ik ga de dag zelf nog aan de slag (weekends en feestdagen uitgezonderd). Ik voeg het gewicht/de lengte/het geboorte-uur toe en stuur u een pdf-je ter goedkeuring. Indien voor u OK, gaat het ontwerp naar de drukker. U hebt het geboortekaartje dan 3 tot 5 dagen na de geboorte in huis.
 • Hebt u nog vragen? Laat het mij gerust weten.Bijhorende artikelen

image
image

U BENT HELEMAAL WEG VAN UW ONTWERP?

Waarom zou dan ook niet een aantal bijhorende artikelen bestellen? Een bedankkaartje, een knuffel, muurstickers voor een unieke babykamer… het kan allemaal! Laat mij gewoon weten hoe u het kamertje van uw kindje verder wenst in te richten en ik breng het voor elkaar.


Tip: Zet deze extra babyspullen en artikelen op uw online geboortelijst en laat uw familie en vrienden ze cadeau doen!

Tarieven: vanaf € 2,50/stuk! !

Divider Image Top

Onderstaande tarieven zijn de prijzen van de meest recente bestellingen. Ik geef ze enkel mee ter informatie. Zo hebt u alvast een idee van wat het u zou kunnen kosten. Maar vermits elk ontwerp verschillend is, kunnen de prijzen variëren. Alles hangt af van uw wensen en van de keuzes die u maakt.

* Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, zijn alle prijzen incl. btw en excl. verzendingskosten.